Musik / The Art of Improvisation

The Art of Improvisation

I fri improvisation finder vi tilbage til det legende barn: Afslappet, nysgerrig og forundret undersøger det verden og rækker ud imod alt nyt.
Vi vil arbejde med simple improvisations teknikker og principper og finde vej til musikalsk udveksling med mulighed for større dybde og tillid til sit eget udtryk.
The Art of Improvisation workshop henvender sig til musikere og sangere indenfor alle genrer - klassisk, jazz, teater, rock, etnisk, avant-garde osv. Alle instrumenter er velkomne - akustiske og elektriske, blæsere og strenge, trommer og percussion.
Kurset er for deltagere på alle niveauer - du kan være nybegynder, amatør eller professionel.
Du vil få udviklet dit musikalske udtryk, kommunikation og færdigheder i at lede grupper på en musikalsk og nærværende måde. Der kræves ingen forudgående erfaring med improvisation. Kærlighed til musik er nøglen.
 
Underviser: Mary Knysh (USA)
Mary Knysh er grundlæggeren af Rhythmic Connections, der fremmer uddannelse, helbred og kreativ udvikling gennem trommecirkler og musikalsk improvisation. Hun lægger vægt på kreativitet, lederskab og non-verbal kommunikation. Mary er professionel musiker, multiinstrumentalist og international kursusholder og forfatter med tilknytning til organisationen Music for People.
Her finder du Mary's kursusbeskrivelse af The Art of Improvisation på engelsk.
 
Tidsplan:
Fredag d. 5. april kl. 18:30 - 21:30
Lørdag d. 6. april kl 10 - 21
Søndag d. 7. april kl 10 - 17

Sted:
KulturHotellet
Hovedgaden 10
8410 Rønde

Pris:
Kr. 950,-
Prisen er inkl. aftensmad lørdag, samt kaffe, the og frugt alle dage.
Frokostsandwich lørdag og søndag kan bestilles. Der er adgang til køkken med køleskab til medbragt mad.

Medbring gerne en håndtromme hvis du har, og evt. eget instrument. På stedet findes keyboards, trommesæt, marimba og diverse percussion instrumenter.
Kommer du langvejs fra og har brug for overnatning, så hjælper vi dig med en god løsning.
Silence is your friend...
There are no wrong notes!
Aftenskolen for Musik og Billedkunst | CVR: 30030826 | Hovedgaden 10, 8410 Rønde  | Tlf.: 3029 8834 | amob.vibe@gmail.com