The Art of Improvisation / Efterårskursus med Alexander Merz - Oktober

Efterårskursus med Alexander Merz

The Art of Improvisation
Efterårskursus weekend 19.-20. oktober

Denne workshop tager udgangspunkt i improvisation på en en legende måde, som det er udviklet i organisationen Music for People. Cellisten og grundlæggeren David Darling udviklede metoder for at skabe:
- en dyb lytten
- musikalsk samtale
- virtuositet uden at tvinge
- en følelse af naturlig begyndelse og slutning
- smukkere spil
- at udvikle musik ud af øjeblikket.

Du behøver ikke at være professionel musiker for at få glæde af disse idéer, du kan blot møde op med din stemme eller dit instrument - gerne flere instrumenter. Kurset er for musikudøvere på alle niveauer, blot man er nysgerrig og har et åbent sind for nye måder at spille musik og improvisere på.
Vi vil lade os inspirere af efteråret - lad os slippe “leaves and layers” som naturen viser os. Herfra kan vi glæde os til at opleve meget forsigtigt, hvilken kraft og skønhed der kommer frem.
 
Tid: Lørdag d. 19.10. kl 10-21, søndag d. 20.10. kl 10-17
Sted: KulturHotellet i Rønde
Pris: kr. 650,-
 
Der kan købes frokost-sandwich for 70,- kr. pr dag, indbetales oveni kursus-beløbet på aftenskolens bankkonto:
Registreringsnummer: 1551
Kontonummer: 16970816

Aftensmad lørdag samt kaffe, the og frugt er inkluderet i prisen.
 
Alexander Merz (Germany) 
Da Alexander Merz spillede som professionel trombonist i et tysk orkester, mødte han i 2001 i Schweiz den amerikanske cellist David Darling. Dette ændrede fuldstændig hans tilgang til musik, fra det møde hørtes og føltes musik anderledes. Improvisation har gjort ham nysgerrig, modig og kreativ.
Efter at have trænet med David Darling i musikerskab og lederskab, har Merz siden 2004 afholdt kurser med hovedvægten på improvisation.
Alexander Merz glæder sig meget til at holde kursus i DK for første gang!
Aftenskolen for Musik og Billedkunst | CVR: 30030826 | Hovedgaden 10, 8410 Rønde  | Tlf.: 3029 8834 | amob.vibe@gmail.com