The Art of Improvisation / Forårskursus med Mary Knysh - Marts

Forårskursus med Mary Knysh - Marts

The Art of Improvisation
Forårskursus weekend 27.-29. marts
 
Kurset er aflyst pga corona.
 
I fri improvisation finder vi tilbage til det legende barn: Afslappet, nysgerrig og forundret undersøger det verden og rækker ud imod alt nyt.
Vi vil arbejde med simple improvisations teknikker og principper og finde vej til musikalsk udveksling med mulighed for større dybde og tillid til sit eget udtryk.
The Art of Improvisation workshop henvender sig til musikere og sangere indenfor alle genrer - klassisk, jazz, teater, rock, etnisk, avant-garde osv. Alle instrumenter er velkomne - akustiske og elektriske, blæsere og strenge, trommer og percussion.
Kurset er for deltagere på alle niveauer - du kan være nybegynder, amatør eller professionel.
Du vil få udviklet dit musikalske udtryk, kommunikation og færdigheder i at lede grupper på en musikalsk og nærværende måde. Der kræves ingen forudgående erfaring med improvisation. Kærlighed til musik er nøglen.
 
Dette er det andet kursus med Mary Knysh i DK.
Deltagere der har været med til første kursus, har mulighed for at gå et skridt videre og få feed back på at instruere og afprøve idéer.
Nye deltagere kan ligeså vælge om de vil deltage som musikere, eller også prøve sig af som instruktører.
 
Tidsplan:
Fredag d. 27. marts kl. 18:30 - 21:30
Lørdag d. 28. marts kl 10 - 21
Søndag d. 29. marts kl 10 - 17

Sted:
Femmøller Efterskole
Molsvej 137
8400 Ebeltoft
 
Pris:
Kr. 950,-
Prisen er inkl. aftensmad lørdag, samt kaffe, the og frugt alle dage.
Frokostsandwich lørdag og søndag kan bestilles. Der er adgang til køkken med køleskab til medbragt mad.
 

Mary Knysh (USA) er grundlæggeren af Rhythmic Connections, der fremmer uddannelse, helbred og kreativ udvikling gennem trommecirkler og musikalsk improvisation. Hun lægger vægt på kreativitet, lederskab og non-verbal kommunikation. Mary er professionel musiker, multiinstrumentalist og international kursusholder og forfatter med tilknytning til organisationen Music for People.
 
 
Gruppefoto af kursusdeltagerne fra foråret 2019 på KulturHotellet
 
 
 
 
Aftenskolen for Musik og Billedkunst | CVR: 30030826 | Hovedgaden 10, 8410 Rønde  | Tlf.: 3029 8834 | amob.vibe@gmail.com