Musik / KULSbigband

KULSbigband

Bigbandet er et samarbejde mellem aftenskolen (AMOB) og Kulturskolen Syddjurs (KULS), under navnet "KULSbigband". Det er et hyggeligt, men også ambitiøst ensemble, hvor der spilles både mainstream-jazz og mere funk/rock-præget materiale. Dette traditionelle bigband har et betydeligt repertoire og spiller op til flere koncerter om året.
 
Det hele foregår i en munter tone, hvor man kan være med, hvis man har et minimum af nodekendskab og kan spille rent. Der er altid plads til nye blæsere og rytmefolk i alle aldre. Som ny i bigbandet bliver man langsomt introduceret til alle numre og kommer på den måde stille og roligt ind i de forskellige sætlister.
 
PROJEKT med sangere fra Shanghai Akademiet.
KULSbigbandet er et sted hvor der undervises for både unge og voksne, og hvor de erfarne er med til at udvikle nye talenter.
Dette er vi ved at sætte ekstra fokus på, ved at lave projekter.
I denne sæson arbejder KULSbigband med 3 sangere fra Shanghai Akademiet (talenlinje på Kulturskolen Syddjurs). Sangerne bliver i forløbet coachet af Line Ammitzbøll, sanger i bigbandet gennem mange år.
 
 
Dirigent: Søren Bruun
Koordinator ansat under KULS: Niels Ruge.
Kontakt Niels Ruge på tlf. 2680 2623 hvis du vil høre nærmere!
 
Tid: Tirsdage kl 18:30-20:30
Sted: Kulturhotellet i Rønde (Lille Sal)
Start: 7. januar
 
Pris: (32 uger): 1400 kr. (betaling á 700,- 2 gange om året)
 
 
 
Aftenskolen for Musik og Billedkunst | CVR: 30030826 | Hovedgaden 10, 8410 Rønde  | Tlf.: 3029 8834 | amob.vibe@gmail.com